Novatik Natura

Novatik Natura

În calitate de trend-setteri, Novatik NATURA vine ca o evolutie fireasca în dezvoltarea noastra … 15 ani de experinta în comercializarea învelitorilor
modulare cu acoperire de piatra naturala ne-au dat încrederea si cunostintele necesare pentru a dezvolta propria tigla metalica cu acoperire de roca
vulcanica. În tot acest timp am învatat si am înteles ce înseamna calitatea si care sunt nevoile clientilor nostri.
Odata cu împlinirea a 15 ani de activitate pe piata sistemelor de învelitori din România si a 8 ani de la lansarea propriului brand: Novatik, a venit momentul sa începem o noua fila în istoria companiei, scopul principal fiind acela de a transforma brandul Novatik în cel mai puternic brand din România de pe piata acoperisurilor premium.
Cu ajutorul unuia dintre cei mai reputati furnizori de echipamente si tehnologii din domeniu am dezvoltat Novatik NATURA, produs care va face fata celor mai ridicate standarde din piata acoperisurilor.
Învelitorile Novatik NATURA nu sunt doar simple acoperisuri, ele sunt simboluri ale longevitatii, calitatii si frumusetii. Marca Novatik® a fost creata din dorinta de a oferi solutii premium pentru acoperisuri care sa raspunda cerintelor estetice si tehnice, chiar si celor mai indraznete si inedite proiecte.